Det kan vi

Vi kan meget, men ikke alt

Vi har valgt at fokusere på bestemte ydelser og fagområder, som vi har under samme tag. Dertil kommer et stærkt netværk af partnere, som gør os istand til, at løfte komplette og større projekter.

Vi har dygtiggjort os indenfor 3 fagområder

Hele holdet hos VBE er både sammentømret og på samme tid specialiseret i individuelle retninger. Vi gør en dyd ud af at kombinere fagfolk med den snævre kompetence og generalister med det brede overblik over såvel håndværket som byggeprocessen.

Beton & Specialarmering

Vi har stor erfaring i fundering og specialarmering når det kommer til større byggerier. Specialarmeringen er en speciel indstøbningsdel med indbygget isolering, og vi støber selv elementerne til det givne byggeri.

Tømrer & Snedker

Vi har ofte tømrer-snedker entreprisen på større byggerier til landbruget, bilbranchen samt det generelle erhvervsliv hvor vi opfører haller og lignende. Vi arbejder i den grovere ende af skalaen, hvor byggerierne ofte er af større karakter.

Kvalificering & Rådgivning

Vi tilbyder altid vores rådgivning tidligt i processen. Vi bringer en værdifuld erfaring, en byggeteknisk baggrund samt en materialeforståelse og -viden, som gør os i stand til, at kvalificere og optimere et byggeri inden evt. ændringer bliver for dyre.